Voet & Goed te Hapert.

Uitvoering: maart 2010

 

In maart 2010 zijn we aan de slag gegaan met een project in een eigentijdse winkel in casualkleding en schoenen. De winkel was net klaar met de verbouwing en de eigenaar was op zoek naar een speciale aankleding voor zijn interieur. Hiervoor was hij bij ons natuurlijk aan het juiste adres. We dachten met hem mee en samen zijn we tot een prachtig eindresultaat gekomen.

 

Luna Glasstinting te Best.

Uitvoering: november 2009

 

In November j.l. zijn we begonnen met een project in Best bij een bedrijf dat doet in het tinten van autoruiten en kantoorbeglazing. De eigenaar had een tussenwand geplaatst in zijn bedrijf om de ruimte op te splitsen.
En wilde deze graag voorzien van een strak en subtiel ontwerp waar het logo van zijn zaak in terug moest komen. Hij benaderde ons hiervoor en zijn samen gaan kijken wat de mogelijkheden waren. Wat natuurlijk weer een prachtig eindresultaat opleverde.

 

ToDo Jongerencentrum te Best.

Uitvoering: september 2009

 

Zoals elk jaar zijn we te gast op het festival ‘Bestfest’ waar we een Graffiti demonstratie geven voor iedereen die het leuk vind om een kijkje te komen nemen.
Op dit festival is elk jaar weer genoeg te beleven voor jong en oud. Met o.a. liveoptredens en een skatespektakel. Als ons werk er op zit, sluiten we de dag dan ook elk jaar traditioneel af met een feestje. We vinden het hartstikke leuk om elk jaar terug te komen.

 

Goeth Vastgoed te Eindhoven.

Uitvoering: juni 2009

 

In de zomer van 2009 zijn we gevraagd om een grote muur te decoreren in het centrum van Eindhoven. Het was een muur van een vrij oud pand, wat hier en daar gerestaureerd was met wat lelijk opgezet pleisterwerk, kortom een lelijke muur die wel een opknapbeurt kon gebruiken. We zijn samen met de eigenaar op het idee gekomen om er een mooi stukje Eindhoven van te maken, Compleet met alle belangrijke Eindhovense gebouwen, gezien in een mooi perspectief en aangekleed met frisse en vrolijke kleuren. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn!

 

Renata Tabakszaak te Eindhoven.

Uitvoering: november 2008

 

Door een Tabakszaak in Eindhoven werden we benaderd om een rolluik te spuiten met daarop het logo van de Staatsloterij. We zijn aan de slag gegaan toen de winkel gesloten was, het regende die dag de hele dag door, maar zijn er toch in geslaagd om er een mooi rolluik van te maken. Veel winkeliers hebben baat bij een mooi stuk op hun rolluiken omdat het preventief werkt tegen ‘lelijke’ graffiti zoals allerlei krabbels. Ook bij deze zaak staat er tot op heden niks op de rolluiken gekalkt!